Dalmacijavino novi sponzor KK Split

18. listopada 2017.

U dvorani košarkaškog kluba Split potpisan je ugovor o sponzorstvu Dalmacijavina i KK Split. Dalmacijavino, odnosno brand Pipi tako je prezentiran na centru dvorane, a sve mlađe kategorije kluba (juniori, kadeti, mlađi kadeti i dječaci) od sada će na dresovima nositi znak Pipija.

Povezanost Splita i Dalmacijavina odavno je poznata pa je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo. Dalmacijavino i brand Pipi početkom su ove godine prošli kroz proces rebrandinga pa će se tako s dresova KK Split smiješiti nova Pipi djevojka.

„I KK Split i Dalmacijavino su svojevrsni simboli Grada stoga je ova suradnja sasvim logična, vjerujem na obostrano zadovoljstvo“ – kazao je prigodom potpisa ugovora predsjednik Uprave KK Splita Robert Andrijić.

Direktorica marketinga Dalmacijavina Irena Lešković nadovezala se na vrijednosti koje Dalmacijavino želi podržati istaknuvši kako je Dalmacijavino kompanija koja je od samih početaka iznimno vezana uz Split. „Pred nama su mnoge promjene, no poštivanje i podržavanje svega što je važno Splićanima, poput KK Splita, ostaje među prioritetima“ – istaknula je.

Podijeli

Pomalo, prvo potvrdite da ste punoljetni.

Da Ne

Take it easy and first confirm that you are of legal age.

Yes No