Laboratorij Split

Fizikalno-kemijski laboratorij

Dalmacijavino laboratorij u Splitu

Dalmacijavino od samog početka poslovanja u svom sastavu  ima fizikalno-kemijski laboratorij u kojem je odrađeno bezbroj kontrola i analiza pića, odnosno pohranjeno je veliko iskustvo u tom segmentu djelatnosti.

Potencijalno zainteresiranim klijentima pružamo uslugu fizikalno-kemijske analize vina, alkoholnih pića i piva te brze i precizne laboratorijske provjere koje mogu biti gotove u roku od dva radna dana.

U našem laboratoriju Vam možemo ponuditi razne analize od koji izdvajamo: sadržaj alkohola u vinu, octu, pivu i jakim alkoholnim pićima; hlapivu kiselinu (g/l kao octenu ); ukupne kiseline (g/l kao vinska ); udio sumpora u vinu i octu (ukupni i slobodni ); relativnu gustoću u vinu, octu, jakim alkoholnim pićima i pivu;  udio šećera u vinu, octu, pivu i jakim alkoholnim pićima; ukupni i suhi ekstrakt u vinu i octu; ph vrijednosti u vinu; udio viših alkohola, estera, aldehida i metanola u jakim alkoholnim pićima, stabilizacija vina i jakih alkoholnih pića postupcima bistrenja.

Laboratorij je smješten u Sjevernoj luci na lokaciji Stinice 59 u Splitu, po potrebi možemo vaše uzorke preuzeti na autobusnom kolodvoru ili u trajektnoj luci.

Ukoliko ste zainteresirani poslati ćemo vam cjenik naših usluga i možete nas kontaktirati na broj telefona 099 577 0099 (kontakt osoba Vesna Škare ) ili poslati e-mail na laboratorij@dalmacijavino.hr

 

 

Pomalo, prvo potvrdite da ste punoljetni.

Da Ne

Take it easy and first confirm that you are of legal age.

Yes No